
طرز تهیه “قیمه گوشت چرخ کرده” با طعمی متفاوت
مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده :
- گوشت چرخکرده:200 گرم
- لپه پخته شده:60 گرم
- گوجه پوره شده:2 عدد
- رب گوجه:2 قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط:1 عدد نگینی خرد شده
- آب:1 لیوان
- زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی:به میزان لازم
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده :
قابلمه ای را که میخواهید خورش را داخل آن درست کنید ، روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز های نگینی شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد زرد چوبه را به پیاز تقت داده شده اضافه کنید و هم بزنید .
سپس گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی و فلفل و ادویه های دیگر به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید.
در آخر پودر گوجه فرنگی را به همراه نمک و لپه پخته شده به بقیه مواد اضافه کنید و بعد از یک تفت کوتاه ، یک لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
حرارت زیر قابلمه را کم کنید و منتظر بمانید تا غذا جا بیفتد.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و هنگام سرو خورش روی آن بریزید.
اگر پودر گوجه فرنگی در دسترس نبود میتوانید از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
نکته
نکات تکمیلی در مورد قیمه گوشت چرخ کرده
قیمه گوشت چرخ کرده جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
قیمه گوشت چرخ کرده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .