
طرز تهیه “خورش قیمه یزدی” ، قیمه ای متفاوت و پرطرفدار یزدی ها
مواد لازم برای خورش قیمه یزدی
طرز تهیه خورش قیمه یزدی
نخود ها را از یک روز قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید و بعد آن را لپه کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید . بعد از سرخ شدن پیاز ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.در حین تفت دادن گوشت ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و در آخر نخود را هم اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید و خورش بپزد.
در 15 دقیقه آخر ، زعفران را به خورش اضافه کنید تا عطر آن در غذا بپیچد.خورشت آماده شده را با پیاز داغ تزیین کنید و به همراه چلو میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه یزدی
خورش قیمه یزدی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش قیمه یزدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .