
کامل ترین دستور تهیه “قیمه آبدار قزوین یا دم کباب”
مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
- گوشت قیمه:500 گرم
- پیاز متوسط:2عدد
- لپه:150 گرم
- رب گوجه فرنگی:2 ق.س
- سیب زمینی:2 عدد
- دارچین:1 ق.چ
- لیمو عمانی:4 تا 5 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
- پودر تخم گشنیز:2 ق.س
- پیاز داغ:3 ق.س
- زعفران دم کرده:1 ق.س
طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب خیس دهید. لیمو عمانی را هم یک ساعت در آب خیس کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس گوشت را به همراه پیاز نگینی و زردچوبه تفت دهید .
کمی بعد لپه خیس خورده را به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید .
رب را هم در آخر تفت لپه اضافه کنید و سرخ کنید.
مقداری آب داخل ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه بپزند.
در یک ساعت باقی مانده پخت خورشت ،لیمو عمانی و سیب زمینی ها را اضافه کنید .
و در 20 دقیقه آخر هم به آن نمک ، پیاز داغ ، زعفران و پودر گشنیز را اضافه کنید.تا بجوشند.
این خورشت مانند آب گوشت آبدار است .
دم کباب آماده شده را با کمی پودر دارچین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .