قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
“قیمه آبدار قزوین یا دم کباب” جزو غذاهای سنتی و محلی قزوین می باشد که میتوانید آن را در وعده های غذایی مختلف صرف کنید و از طعم دلپذیر و دلچسب آن لذت ببرید.

مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

  • گوشت قیمه:500 گرم
  • پیاز متوسط:2عدد
  • لپه:150 گرم
  • رب گوجه فرنگی:2 ق.س
  • سیب زمینی:2 عدد
  • دارچین:1 ق.چ
  • لیمو عمانی:4 تا 5 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز:2 ق.س
  • پیاز داغ:3 ق.س
  • زعفران دم کرده:1 ق.س

قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

طرز تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب 

لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب خیس دهید. لیمو عمانی را هم یک ساعت در آب خیس کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس گوشت را به همراه پیاز نگینی و زردچوبه تفت دهید .

کمی بعد لپه خیس خورده را به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید .

رب را هم در آخر تفت لپه اضافه کنید و سرخ کنید.

مقداری آب  داخل ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه بپزند.

در یک ساعت باقی مانده پخت خورشت ،لیمو عمانی و سیب زمینی ها را اضافه کنید .

و در 20 دقیقه آخر هم به آن نمک ، پیاز داغ ، زعفران و پودر گشنیز را اضافه کنید.تا بجوشند.

این خورشت مانند آب گوشت آبدار است .

دم کباب آماده شده را با کمی پودر دارچین سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

قیمه آبدار قزوین یا دم کباب جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

قیمه آبدار قزوین یا دم کباب و بهترین طرز پخت آن

522
این مطلب مفید بود ؟220
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ/ر
وبگردی