
طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت
مواد لازم برای خورش قیمه با قارچ
- 1 عدد:پیاز متوسط
- 250 گرم:لپه
- 2 ق س:روغن ( یا روغن زیتون )
- 300 -250 گرم: قارچ
- 2 ق س: رب گوجه فرنگی
- 1 پیمانه: آب گوشت
- 1 ق س: زعفران دم کرده
- 1 عدد: سیب زمینی درشت
- به میزان لازم : نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
- 1 ق چ:دارچین
- به مقدار لازم: روغن سرخ کردنی
طرز تهیه خورش قیمه با قارچ
ابتدا لپه را 3 تا4 ساعت در آب سرد خیس دهید.بعد قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود به 4 قسمت تقسیم کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
بعد لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
یک پیمانه آب گوشت را هم داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا لپه پخته شود.بعد از کمی پخته شدن لپه ، قارچ ها را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت خلالی برش بزنید. و در روغن سرخ کنید.
رب را هم در کمی روغن تفت دهید و وقتی لپه کاملا پخته شد ، رب را به همراه مقداری نمک به داخل خورش اضافه کنید.
مقداری از سیب زمینی ها را بردارید و بقیه آن را به همراه دارچین و زعفران در پایان پخت خورشت به داخل آن بریزید.
سپس خورش را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با سیب زمینی خلالی شده تزیین کنید
نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه با قارچ
خورش قیمه با قارچ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش قیمه با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .