
طرز تهیه کوکوی اسفناج به عنوان یک غذای مغذی و بسیار مفید با داشتن ویتامین های گروه A و آهن پیشنهاد امروز آشپزخانه نمناک است.
آشپزخانه نمناک
مواد لازم:
اسفناج 300 گرم
برگ سیر 3برگ خرد شده
سبزی کوکو 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
پیازچه (قسمت سبز و سفید هر دو نیاز است ) 3 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
آرد (بهتر است آرد سیب زمینی باشد ) 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزی ها را خوب شسته و ریز می کنیم. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم . سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم. نمک و فلفل و زدرچوبه را به همراه آرد سیب زمینی به مخلوط سبزی ها و تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.
در انتها پیاز سرخ شده را به مواد کوکو می افزاییم. روغن را داخل ماهی تابه میریزیم تا خوب داغ شود و بعد مایع کوکوی اسفناج را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن هر دو طرف کوکو می توانید آن را تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کوکوی اسفناج
طرز تهیه کوکوی اسفناج جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
طرز تهیه کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .