
مواد لازم برای کوکوی گردو برای صبحانه
طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه
در ظرفی آب ، شکر و زعفران را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد و شکر کاملا حل شود. بعد شهد را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. در ظرف دیگری تخم مرغ ها ،گردوی چرخ شده ، آرد برنج ، دارچین ، وانیل و پودر گل را با هم مخلوط کنید و تابه ای را روی حرارت قراردهید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس مخلوط یکدست شده را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها کاملا بسته شوند ولی سرخ نشود. بعد شهد آماه شده را به آرامی روی تخم مرغ های بسته شده بریزید تا به خورد آن برود.در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شود.. بعد از آماده شدن کوکو آنرا برش بزنید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردو
کوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی گردو را می توانید در وعده صبحانه - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .