
طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه
کوکوی مرغ و سبزیجات
مواد لازم برای درست کردن کوکوی مرغ و سبزیجات
طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات :
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعب های 1 در 1 سانتی متر خرد کنید و به همراه مقداری نمک ، زعفران دم کرده و 2 قاشق سوپ خوری روغن مخلوط کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.تا مرغ ها مزه دار شوند.
در این فاصله سیب زمینی ها را با کمی نمک و فلفل آغشته کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن ، سیب زمینی ها را داخل یک صافی فلزی بریزید تا روغن اضافه آن جدا شود.
سپس در همان تابه 3 قاشق سوپ خوری روغن بریزد و پس از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند.بعد مرغ های مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت 2 دقیقه با حرارت متوسط در پیاز تفت دهید.بعد نیمی از فلفل های خرد شده را به مرغ ها اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. حرارت زیر تابه را خاموش کنید و بعد پیازچه خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید تا مواد سرد شوند. بعد سیب زمینی های سرخ شده را به بقیه مواد آماده شده اضافه کنید. فر را با حرارت 181 درجه سانتی گراد روشن کنید و یک قالب تفلون گرد به قطر 23 سانتی متر را چرب کنید و سپس 4 عدد تخم مرغ ها را با ماست ، آرد و مقداری نمک و زردچوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد با مواد مرغ تفت داده شده مخلوط کنید و در قالب چرب شده بریزید .روی مواد را با پشت قاشق صاف کنید و روی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید . بعد قالب را در فر قرار دهید.
در این فاصله یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با چنگال بهم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند. بعد از 15 دقیقه کوکو را از فر بیرون بیاورید و تخم مرغ زرده شده را روی کوکو بریزید .نصف دیگر فلفل خرد شده را برای تزیین روی کوکو ها بریزید و دوباره قالب را بدون فویل به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکو بپزد.بعد از اینکه کوکو پخت آن را برش بزنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ و سبزیجات
کوکوی مرغ و سبزیجات جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ و سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .