
طرز تهیه کوکو سبزی با اشپل ماهی
کوکوی اشپل ماهی از غذاهای سنتی و قدیمی مناطق شمال کشور است که از تخم ماهی یا خاویار ماهی تهیه می گردد.
مواد لازم برای درست کردن کوکوی اشپل ماهی
- سبزی کوکو یی شامل (گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری ، شوید) 230 گرم
- اشپل ماهی 70 گرم
- آرد 5 گرم
- سیر 1حبه
- زرشک 3 گرم در صورت دلخواه
- تخم مرغ 1 عدد ( 60 گرم)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
روش پخت کوکوی اشپل ماهی
ابتدا سبزی کوکویی را تمیز پاک می کنیم. بعد آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی سبزی ها خارج شود. بعد سبزی ها را به صورت ریز خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده را از فروشگاه ها هم تهیه کنید.
اشپل ها را از پوسته روییشان خارج میکنیم و به همراه سبزی کوکو ، سیر رنده شده ، آرد ، زرشک، تخم مرغ و ادویجات و نمک خوب با هم مخلوط میکنیم .ماهی تابه مناسبی را انتخاب میکنیم و کمی روغن داخل آن میریزیم و تا داغ شود.سپس مواد را داخل ماهی تابه پهن میکنیم و در ماهی تابه را میبندیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم 10 دقیقه بپزد و بعد طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم و 10 دقیقه دیگر با همان حرارت ملایم بپزد اگر اندازه اشپل ها درشت تر باشد باید حرارت را کمتر کنید تا بهتر پخته شود .
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اشپل ماهی
کوکوی اشپل ماهی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی اشپل ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .