کوکوی تره
“کوکوی تره” به شکل جدید می تواند از لحاظ ظاهری شکل ویژه ای به سفره شما بدهد و از طعم آن هم لذت ببرید.

مواد لازم برای کوکوی تره

  • تره خرد شده :نیم کیلو
  • اسفناج پخته شده :200 گرم
  • گشنیز خرد شده :200 گرم
  • تخم مرغ :6عدد
  • پیاز سرخ شده :2 قاشق غذاخوری
  • آرد :3 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش :2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه :1 قاشق چایخوری
  • نمک :نصف  قاشق چای خوری
انواع کوکو

طرز تهیه کوکوی تره :

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

بعد داخل قالب های کوچک یا یک قالب بزرگ را چرب کنید .

ظرفی گودی  را انتخاب کنید و تمام مواد کوکو را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

بعد مواد را داخل قالب انتخاب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت کوکو آن را از فر در بیاورید و بلافاصله از قالب  بر گردانید.  سپس در کنار گوجه فرنگی و خیار شور سرو میکنیم.

کوکوی تره

نکات تکمیلی در مورد کوکوی تره

کوکوی تره جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکوی تره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوکوی تره ، طرز تهیه کوکوی تره به شکلی جدید

510
این مطلب مفید بود ؟100
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
برچسب :
وبگردی