
طرز تهیه “کوکوی تره” به شکلی جدید و طعمی لذیذ
کد مطلب : 22319زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کوکوی تره” به شکل جدید می تواند از لحاظ ظاهری شکل ویژه ای به سفره شما بدهد و از طعم آن هم لذت ببرید.
مواد لازم برای کوکوی تره
طرز تهیه کوکوی تره :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد داخل قالب های کوچک یا یک قالب بزرگ را چرب کنید .
ظرفی گودی را انتخاب کنید و تمام مواد کوکو را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
بعد مواد را داخل قالب انتخاب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت کوکو آن را از فر در بیاورید و بلافاصله از قالب بر گردانید. سپس در کنار گوجه فرنگی و خیار شور سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی تره
کوکوی تره جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکوی تره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .