
اصول خوشمزه کردن “کوکوی گردو” با رب انار
مواد لازم برای کوکوی گردو با رب انار:
- گردوی آسیاب شده :200 گرم
- رب انار :3 ق س
- تخم مرغ:4 عدد
- کنجد درسته :3 ق س
- پیاز ریز خرد شده :1 عدد
- روغن سرخ کردنی :به مقدار لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی گردو با رب انار:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس پیازهای خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد از اینکه پیازها سرخ شدند آنها را از روی حرارت بردارید و داخل ظرفی دیگر نسبتا بزرگی بریزید تا خنک شود.
به پیاز سرخ و خنک شده ، گردوی آسیاب شده ، کنجد ، رب انار ، نمک ، فلفل و تخم مرغ هارا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
کوکوی آمده شده را به مدل دلخواهتان برش بزنید و با دورچین های دلخواه در ظرف بکشید.
بجای گردوی آسیاب شده میتوان از کنجد آسیاب شده هم استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردو
کوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی گردو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .