
مواد لازم برای ران مرغ ترش با سس انار
طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
ابتدا مرغ ها را با پیاز رنده شده ، مقداری از آب انار ،رب انار ، 2 قاشق روغن هسته انگور و سس انار با هم مخلوط کنید و به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
بعد از سپری شدن 24 ساعت استراحت مرغ ها ، تابه ای را روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را با سسش در تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا مرغ به همراه سسش کاملا پخته شوند.
آرد نشاسته را هم با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و در اواخر پخت مرغ ، به همراه دانه های انار به آن اضافه کنید تا خوراک شما کاملا غلیظ شود.
اگر حس کردید غذا برایتان خیلی ترش شده ، میتوانید از مقداری شکر برای ملس شدن آن استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ ترش
ران مرغ ترش جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ران مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .