کوکوی نخودفرنگی

طرز تهیه “کوکوی نخودفرنگی” خوشمزه و آسان

کد مطلب : 22822تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
“کوکوی نخودفرنگی” یکی از غذاهای محلی خوش طعم است که طعم آن با کوکو سبزی متفاوت است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای کوکوی نخودفرنگی

  • نخود فرنگی :300 گرم
  • سیر :2 حبه
  • سیب زمینی کوچک :2 عدد
  • شوید خشک :به میزان لازم
  • تخم مرغ :5 عدد
  • آرد :1 قاشق غذا خوری
  • نمک :به میزان لازم
  • فلفل :به میزان لازم
  • زعفران :به میزان لازم
 غذاهای محلی

طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه نخود فرنگی و سیر در دستگاه میکسر بریزید تا به صورت  یکدست خرد شوند.

سپس تخم مرغ ها را به همراه آرد ، شوید ، نمک ، فلفل و کمی زعفران به مواد میکس شده اضافه کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم  قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه بریزید تا  یک طرف آن را سرخ شود. بعد کو کو را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

 

کوکوی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و برش بزنید و در کنار گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر سرو کنید.

کوکوی نخود فرنگی

نکات تکمیلی در مورد کوکوی نخودفرنگی

کوکوی نخودفرنگی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی نخودفرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی نخودفرنگی با طعمی بی نظیر و طرز تهیه اصولی و آسان

4.831
این مطلب مفید بود ؟301
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک
برچسب :
1 نظر به ثبت رسیده است
سحر رسائی1396-07-21
عالییییی
11
وبگردی