
طرز تهیه “کوکوی نخودفرنگی” خوشمزه و آسان
مواد لازم برای کوکوی نخودفرنگی
- نخود فرنگی :300 گرم
- سیر :2 حبه
- سیب زمینی کوچک :2 عدد
- شوید خشک :به میزان لازم
- تخم مرغ :5 عدد
- آرد :1 قاشق غذا خوری
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- زعفران :به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه نخود فرنگی و سیر در دستگاه میکسر بریزید تا به صورت یکدست خرد شوند.
سپس تخم مرغ ها را به همراه آرد ، شوید ، نمک ، فلفل و کمی زعفران به مواد میکس شده اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه بریزید تا یک طرف آن را سرخ شود. بعد کو کو را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
کوکوی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و برش بزنید و در کنار گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی نخودفرنگی
کوکوی نخودفرنگی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی نخودفرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .