کوکوی میگو
“کوکوی میگو” یک غذای خوشمزه و متفاوت است که دستور تهیه آن مختص کشور عزیزمان ایران است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای کوکوی میگو 

  • میگو : 200 گرم
  • پیاز داغ : یک قاشق سوپخوری
  • نمک، پودر سیر و زعفران : به مقدار لازم
  • روغن : برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
  • جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ : 2 الی 4 عدد
  • آب لیمو : یک قاشق سوپخوری
 غذای ایرانی

طرز تهیه کوکوی میگو

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و میگو ی تمیز شده را به همراه پیاز داغ کمی داخل آن  تفت دهید.

بعد به آنها، رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، نمک ، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مواد تفت داده شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید.سپس به همراه تخم مرغ ، پودر سیر ، پودر کاری و زعفران دم کرده مخلوط کنید و این مخلوط را با میگوی تفت داده شده ترکیب کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید کوکو با حرارت ملایم بپزد. وقتی که یک طرف کوکو سرخ شد ، طرف دیگر آن را سرخ کنید.

کوکوی میگو

نکات تکمیلی در مورد کوکوی میگو

کوکوی میگو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی میگو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی میگو ، طرز تهیه کوکوی میگو با طعمی فراتر از انتظار

4.744
این مطلب مفید بود ؟413
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک
برچسب :
وبگردی