کوکوى سیب ‌زمینى

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی

کد مطلب : 26331تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
کوکوی سیب زمینی از غذاهای معروف و محبوب است و در این مطلب طرز تهیه آن به سبک مکزیکی را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی مکزیکی

  •  سیب زمینی:600 گرم
  •  نمک:یک قاشق چای خوری
  •  فلفل سبز تند:یک عدد، ساطوری (اختیاری)
  •  تخم مرغ:یک عدد
  •  گشنیز:2-3 قاشق غذاخوری ساطوری
  •  آرد:به میزان لازم
  •  روغن:4 قاشق غذاخوری
کوکوی سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و له کنید ، سپس همه مواد را افزوده و خوب مخلوط کنید. مواد را به شکل توپ های یک اندازه تقسیم کرده و کمی پهن کنید تا به شکل کوکو دربیاید.

روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ، کوکوها را داخل روغن سرخ کرده و با نان و سالسا میل نمایید.

نکات 

1. تخم مرغ را قبل از اضافه کردن بزنید تا یکدست شود این کار بوی زخم تخم مرغ را از بین می برد.

2. گشنیز را می توانید با جعفری جایگزین کنید.

 
کوکو سیب زمینی مکزیکی

نکات تکمیلی در مورد کوکوى سیب ‌زمینى

کوکوى سیب ‌زمینى جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکوى سیب ‌زمینى را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی

4.845
این مطلب مفید بود ؟432
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
برچسب :
1 نظر به ثبت رسیده است
فرشته1396-06-21
سلام، بنظر من چای و دمنوشها کنار غذا سرو نمیشن و بهتره حداقل آب میوه قرار بدید
30
وبگردی