
طرز تهیه “لازانیای ماهی”
مواد لازم برای لازانیای ماهی
- لازانیا:٥٠٠ گرم
- ماهی:٢5٠ گرم
- سیر:٢ حبه
- قارچ:١٠٠ گرم
- پنیر پیتزا:٢5٠ گرم
- سبزی معطر:١٠٠ گرم
- آب نارنج:٣ قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل، روغن:به مقدار کافی

طرز تهیه لازانیای ماهی
ابتدا ماهی را خرد کرده و با مقداری روغن و سیر له شده تفت دهید تا بوی سیر بلند شود ، سپس قارچ را خرد کرده و بریزید ، سبزی معطر را افزوده و آب نارنج و کمی آب بریزید و با شعله ملایم بپزید.
در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.لازانیا را در مقداری آب جوش بریزید و بعد از اینکه کمی نرم شد از روی حرارت برداشته و آبکش کنید.
در این مرحله یک ظرف پیرکس بردارید و همه جای آن را با کمی روغن چرب نمایید، سپس کف ظرف را با یک لایه لازانیا بپوشانید ، حالا از مخلوط ماهی روی آن بریزید و مقداری پنیر رنده شده روی آن بپاشید،
دوباره لازانیا بچینید تا جایی که مواد و لازانیا تمام شود. لایه آخر را با لازانیا پر کنید و روی آن پنیر بریزید.
ظرف را در فر قرار دهید تا لازانیا پخته و پنیر آب شود. بعد از اینکه لازانیا آماده شد آن را از فر خارج کرده ، در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد لازانیای ماهی
لازانیای ماهی جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لازانیای ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .