
مواد لازم برای لازانیای آلمانی
طرز تهیه لازانیای آلمانی
ابتدا شیر ، خامه ی غلیظ مخصوص سوپ جوجه و خامه ی غلیظ مخصوص سوپ قارچ را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس کنار بگذارید و سراغ مراحل بعدی بروید.
لازانیا را در آب جوش بریزید و چند دقیقه اجازه دهید تا نرم شود. سوسیس ها را هم به شکل نواری باریک خرد کنید.
یک ظرف مناسب بردارید و نیمی از سسی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید ، سپس سه رشته از لازانیا را داخل آن بچینید و نصف سوسیس ها را قرار داده و نصف کلم ها را روی آن بچینید و نصف پنیر را هم بریزید.
لایه بعدی را هم به همین ترتیب پر کنید و در آخر روی آن را با سه رشته لازانیا بپوشانید و مقداری پنیر بپاشید. روی ظرف را با فویل پوشانده و برای 25 تا 30 دقیقه در فری که با دمای 375 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا بپزد.
بعد از این مدت لازانیا را از فر خارج کرده و فویل را بردارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا پنیر برشته و طلایی شود.
بعد از پخته شدن لازانیا آن را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید قبل از سرو مقداری پنیر روی آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای آلمانی
لازانیای آلمانی جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیای آلمانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .