
مواد لازم برای لازانیای رولی بوقلمون
- 10 ورق:لازانیا
- 700 گرم:گوشت بوقلمون چرخ کرده
- 1ونیم پیمانه:پیاز خرد شده
- 3 حبه:سیر خرد شده
- 2 پیمانه: قارچ خرد شده
- 3 پیمانه:اسفناج
- 1 ق س: رب گوجه فرنگی
- 1 پیمانه: سس گوجه فرنگی
- 3 /1 پیمانه: پنیر پارمسان
- 3 /2 پیمانه:پنیر موتزارلا
- 1 ق س: روغن زیتون
- به میزان لازم: نمک و فلفل
طرز تهیه لازانیای رولی بوقلمون
ابتدا ورقه های لازانیا را در مقداری آب جوش و نمک قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود.
در این فاصله پیاز را در تابه ای بریزید و با کمی روغن تفت دهید ، سیر را هم افزوده و خوب سرخ کنید. در ادامه گوشت بوقلمون را بریزید و با سیر و پیاز تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.
رب و قارچ را افزوده و 5 دقیقه دیگر هم تفت دهید. اسفناج خرد شده را هم بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید. در نهایت نصف پنیر موتزارلا و پنیر پارمسان را بریزید و از روی حرارت بردارید.
یک سینی را کمی چرب کرده و ورقه های لازانیا را روی آن پهن کنید. روی هر ورق لازانیا مقداری از مایه گوشتی بریزید و آن را رول کنید.
یک ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگری که مناسب فر باشد را آماده کنید و نصف سس گوجه را داخل آن بریزید. سپس رول های لازانیا را به طور ایستاده داخل آن بچینید.
باقی مانده سس گوجه و پنیر موتزارلا را روی رول ها بریزید و برای 30 تا 40 دقیقه در فری که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخته شدن لازانیا آن را از فر خارج کرده در ظرف مورد نظر بکشید و با سالاد دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای رولی بوقلمون
لازانیای رولی بوقلمون جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
لازانیای رولی بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .