فرنی

طرز تهیه “فرنی با طعم جوز هندی”

کد مطلب : 23876زمان مطالعه : 1 دقیقه
فرنی معمولی خوراک سنتی و آرام بخشی است. این نوع خامه ای آن را گرم با جوز هندی معطر و تند به همراه میوه های پخته یا تازه سرو نمایید تا تنوعی در سفره ی غذای شما باشد.

 مواد لازم برای فرنی با طعم جوز هندی

  • تخم مرغ:4 عدد
  • شکر دانه ریز:نصف پیمانه (110 گرم)
  • شیر:300 میلی لیتر
  • خامه:300 میلی لیتر
  • وانیل:1 قاشق چایخوری
  • جوز هندی:کمی
  • میوه فصل پخته یا تازه:برای سرو کردن
فرنی

طرز تهیه فرنی با طعم جوز هندی

ابتدا خامه را در شیر حل کنید، وانیل را افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید، چهار عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید ، شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.

مخلوط شیر را قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را کم کم اضافه کرده و هم بزنید. زمانی که مواد با هم خوب ترکیب شدند آن را از صافی عبور داده در قالب های مورد نظر بریزید

و جوز هندی رنده شده را روی فرنی ها بپاشید.

داخل سینی فر آب جوش بریزید و قالب ها را داخل آن بچینید و برای 45 دقیقه داخل فری که با دمای 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد.

بعد از پخته شدن فرنی آن را از فر بیرون آورده و با میوه های دلخواه به صورت تازه و یا پخته شده تزیین کرده میل کنید.

فرنی با طعم جوز هندی

نکات تکمیلی در مورد فرنی با طعم جوز هندی

فرنی با طعم جوز هندی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
فرنی با طعم جوز هندی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فرنی با طعم جوز هندی

510
این مطلب مفید بود ؟100
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
برچسب : فرنی
وبگردی