سمبوسه رولی
سمبوسه نوعی خوراکی یا غذای سرخ کردنی است که بسیار پرطرفدار است و معروفترن نوع آن، سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی می باشد.

مواد لازم سمبوسه رولی

  • سیب زمینی:500 گرم
  • گوشت چرخ کرده :200 گرم
  • پیاز:2 عدد متوسط
  • تره و جعفری :به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
  • نان لواش :به مقدار لازم

پخت سمبوسه رولی

 سمبوسه رولی با نان لواش

دستور پخت سمبوسه رولی :

داخل تابه ی مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید ، بعد از کمی طلایی شدن پیاز ، گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

در حین تفت مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه داخل آن بریزید و هم بزنید.

سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید.بعد پوست آن را جدا کنید و با رنده درشت رنده کنید.

برای درست کردن انواع دیگر سمبوسه ها به لینک زیر مراجعه نمایید

طرز تهیه انواع سمبوسه

تره و جعفری را خرد کنید و به همراه سیب زمینی های رنده شده به مواد گوشتی اضافه کنید. مایه سمبوسه را خوب مخلوط کنید.

نان لواش ها را به صورت مستطیلی در اندازه دلخواه ببرید و مقداری از مواد سمبوسه را داخل نان ها ریخته و به صورت رول بپیچید.

داخل ظرفی روغن زیاد بریزید و بگذارید تا داغ شود.بعد سمبوسه ها را در روغن سرخ کنید و برای گرفتن روغن اضافه اش ، آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید.

سمبوسه های آماده شده را به همراه سس فلفل و خردل سرو کنید.

سمبوسه رولی

 سمبوسه رولی با گوشت چرخ کرده

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه رولی

سمبوسه رولی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سمبوسه رولی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

سمبوسه رولی ، سمبوسه رولی با گوشت چرخ کرده در خانه

4.463
این مطلب مفید بود ؟567
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
برچسب : سمبوسه
وبگردی