
طرز تهیه “خمیر سمبوسه” خانگی فوق العاده راحت
مواد لازم خمیر سمبوسه
- آرد:3 پیمانه
- مایه خمیر:1 قاشق چایخوری
- نمک :1 قاشق چایخوری
- آب گرم :1 پیمانه
- روغن گیاهی :1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر سمبوسه
ابتدا آب گرم و خمیر مایه را مخلوط کرده و کنار بگذاردی تا عمل بیاید.
در این فاصله آرد نمک را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید، خمیر مایه را افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود، سپس روغن را بیافزایید و ورز دهید تا خمیر نرم شده و حالت بگیرد.
خمیر را به 12 گلوله یک اندازه تقسیم کرده و روی آن را با یک لایه پلاستیک بپوشانید و برای یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
خمیر را بعد از یک ساعت روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود 3 میلی متر برسد.
نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسه
خمیر سمبوسه جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .