
“سمبوسه بندری” یکی از پیش غذاهای عربی با طعمی خوشمزه است که در ادامه طرز تهیه ان را شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای سمبوسه بندری
- سوسیس :300 گرم
- پیاز خرد شده :یک عدد بزرگ
- سیب زمینی :دو عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی :2 تا 3 قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده:50 گرم
- خمیر یوفکا :10 ورق
- زردچوبه :یک دوم قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز :یک دوم قاشق چایخوری
- نمک :به میزان کافی
- روغن :به میزان کافی
طرز تهیه سمبوسه بندری
ابتدا خمیر یوفکا آماده را یک یا دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید و بگذارید تا در دمای محیط از حالت انجماد خارج شود.
برای اینکار بهتر است روی بسته یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا کمی هوا وارد بسته شود.دقت کنید که درب بسته خمیر را باز نکنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
در حین تفت دادن مقداری نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و در حد یک دقیقه هم بزنید تا عطر زردچوبه پخش شود.
پس از تفت دادن پیاز ، آن را از ماهی تابه خارج کنید و سیب زمینی ها را داخل تابه بریزید و سرخ کنید .
بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، پیاز سرخ شده و سوسیس حلقه شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از یک تفت کوچک رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را بیفزایید و مواد را به خوبی باهم تفت بدهید.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شوند.
روی ورقه های خمیر یوفکا را با کره ذوب شده بمالید و بعد خمیر را از عرض به دو نیم تقسیم کنید تا به شکل دونوار مستطیل شکل در بیایند.سپس مقداری از مواد تفت داده شده را داخل هر نوار بریزید و آن را به صورت سمبوسه بپیچید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سمبوسه ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا طلایی رنگ شوند و یا میتوانید داخل روغن داغ شده سمبوسه ها را سرخ کنید.
سمبوسه بندری
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه بندری
سمبوسه بندری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سمبوسه بندری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .