
طرز تهیه “کوکتل میگو” یک پیش غذای دریایی بسیار لذیذ
کد مطلب : 19365زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کوکتل میگو” یک پیش غذای دریایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای کوکتل میگو
- میگو :600 گرم
- روغن زیتون:2 قاشق چایخوری
- پودر سیر :به میزان لازم
- سس گوجه فرنگی :1/4 فنجان
- ترب رنده شده :یک عدد
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه کوکتل میگو
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با فویل بپوشانید و میگو را با روغن زیتون مخلوط کرده و روی سینی قرار دهید.
روی میگوها مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بپاشید و به مدت 8 تا10 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
سس گوجه فرنگی را با ترب رنده شده مخلوط کنید و کنار میگو های پخته شده سرو کنید.
پخت کوکتل میگو
نکات تکمیلی در مورد کوکتل میگو
کوکتل میگو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکتل میگو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .