
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
مواد لازم سالاد هاوایی :
- سینه مرغ :200 تا 220 گرم
- پیاز متوسط :یک عدد
- فلفل دلمه ای رنگی :یک عدد از هر کدام
- سس بابیکیو :1 ق غ
- نمک و فلفل :به میزان کافی
- روغن زیتون :1 ق غ
- آناناس مکعبی شده :250 گرم
سالاد هاوایی به سبک رستوران ها
طرز تهیه سالاد هاوایی :
برای تهیه این سالاد باید همه مواد گفته شده به صورت مربعی خرد بشن . بعد داخل ظرفی مرغ را با پیاز ، فلفل دلمه ای قرمز و سبز ، به همراه سس باربیکیو ، روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
بعد همه مواد را به ترتیب به همراه یک تیکه آناناس مکعبی شده به سیخ چوبی بکشید.
یعنی ابتدا ، مرغ ، بعد پیاز ، فلفل دلمه ای قرمز ، آناناس ، فلفل دلمه ای سبز ، بعد مجددا مرغ را به سیخ چوبی بزنید و در تابه ای که مقدار کمی روغن داخل آن ریختید قرار دهید تا به مدت چند دقیقه مواد پخته شوند.
وقتی یک طرف مواد سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود. سپس مواد سرخ شده را به همان شکل و یا از سیخ خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان و یا در خود میوه آناناس خالی شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد هاوایی
سالاد هاوایی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سالاد هاوایی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .