
آموزش درست کردن “پایه کرپ” به صورت حرفه ای
مود لازم برای پایه کرپ
- آرد :یک فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- شیر کم چرب :نصف فنجان
- آب :نصف فنجان
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- کره ذوب شده :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پایه کرپ
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس شیر و آب را اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
حالا آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود، در نهایت کره آب شده را افزوده و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد تابه نسوزی را با روغن و یا کره چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
هر بار مقداری از مایه کرپ را داخل تابه بریزید و اجازه دهید سرخ شود.
بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ گردد. پنکیک ها را به همین ترتیب آماده کرده و سرو نمایید
نکات تکمیلی در مورد پایه کرپ
پایه کرپ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پایه کرپ را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .