
ساده ترین و سریع ترین روش پخت “خاگینه ذرت” خوشمزه
کد مطلب : 17621زمان مطالعه : 1 دقیقه
خاگینه ذرت در عین سادگی بسیار خوشمزه می باشد و در مدت زمان کمی آماده می شود.طرز تهیه “خاگینه ذرت” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم خاگینه ذرت
- تخم مرغ:یک عدد
- شیر :یک سوم پیمانه
- کره :50 گرم
- آرد :یک دوم پیمانه
- کنسرو ذرت :100گرم
- پنیر خامه ای:100 گرم
- خامه:100گرم
- سس گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
- نمک :یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خاگینه ذرت
کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود، سپس با شیر و تخم مرغ مخلوط نمایید.
در ادامه آرد را به تدریج افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد خامه، پنیر خامه ای، سس گوجه و نمک را به ترتیب افزوده و خوب مخلوط کنید .
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید و مواد فوق را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد خاگینه ذرت
خاگینه ذرت جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
خاگینه ذرت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .