
مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو
- بادنجان : 3عدد
- تخم مرغ : 2 عدد
- گردوی آسیاب شده :1 پیمانه
- گوجه فرنگی : 400 گرم
- کره : 100 گرم
- سیر : 2 حبه
- سیرداغ : 3قاشق غذاخوری
- زردچوبه ، فلفل و نمک : به مقدار کافی

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
بادمجان ها را روی منقل یا کباب پز ، کباب کنید و بعد از اینکه پوستش کاملا سوخت و جمع شد ، پوستش را در بیاورید و به صورت ساطوری خرد کنید.
سپس آن را با دو حبه سیر و یک لیوان آب روی حرارت قراردهید تا خوب بپزد.
گردوهای آسیاب شده را هم جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و به بادمجان ها ی در حال پخت اضافه کنید.بادمجان ها و گردو باید به روغن بیفتند .
گوجه فرنگی ها را هم پوست بکنید و ریز خرد کنید.بعد آنها را با کره و سیر داغ تفت دهید . بعد به همراه ادویه جات به بادمجان و گردوی در حال پخت اضافه کنید.حرارت را کاملا کم کنید تا مواد له شوند. در آخر تخم مرغ ها را جداگانه نیم رو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با گردو
میرزا قاسمی با گردو جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با گردو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .