
طرز تهیه “دیبیجا” از غذاهای محلی گیلانی ها
مواد لازم برای دیبیجا
طرز تهیه دیبیجا
ابتدا اشپل را درخل کاسه ای بریزد و پوست رویی آن را جدا کنید و با چنگال آن را دانه دانه کنید.برگ سیر را هم پس از شستن ، به اندازه های 2 سانتی متری خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود
اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند ،بعد آنها را از تابه خارج کنید و برگ سیر را داخل تابه تفت دهید.بعد از اینکه برگ سیر نرم شد اشپل را مجددا داخل تابه بریزید . انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید .تا طعم خوبی بگیرد.
در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به اشپل ها اضافه کنید تا سفت شود.بعد از اینکه یک طرف سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید.
دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.
این غذا را معمولا با چلوکباب ، مغز گردو ، باقالی و زیتون پروده سرو میکنند.
نکات
نکات تکمیلی در مورد دیبیجا
دیبیجا جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
دیبیجا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .