
طرز تهیه مربای موز خانگی :
مربای موز یک مربای خوشمزه و مفید است و بیشتر کودکان عاشق این مربا هستند و حتی به عنوان دسر هم استفاده می شود و برای اینکه بتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید با نمناک همراه باشید.
مواد لازم مربای موز:
- موز 1.5 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- خلال پسته برای تزیین
- پودر هل 1/2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
- آب 1 لیتر
دستور پخت مربای موز:
مرحله اول
ابتدا موز ها را برای اینکه زود سیاه نشود با چاقوی غیر فلزی برش های متوسط که نه خیلی نازک باشد و نه ضخیم بزنید و درون ظرفی قرار داده و با قاشق آبلیمو های تازه را روی موزهای برش زده شده می ریزیم و به خوبی آغشته می کنیم.
مرحله دوم
شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید و وقتی جوشید حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم شیره به قوام مناسب برسد.
مرحله سوم
وقتی به قوام مناسب رسید موزهای آغشته به آبلیمو را اضافه میکنیم و برای اینکه موزها له نشود آن را هم نزنید و وقتی موزها را 5 دقیقه درون ظرف قرار دادید نوبت اضافه کردن گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل است.
مرحله چهارم
2 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، شعله را خاموش میکنیم و خلال پسته را روی مربا می ریزم و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و سپس وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظرف شیشه ای ریخته و در جای خنک مانند یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه مربای موز:
- مربای موز ماندگاری کمتر به نسبت بقیه مرباها دارد و باید زود مصرف شود.
- برای اینکه مربا را به مدت طولانی نگهداری کنید باید از فریزر استفاده کنید.
- مربا را هم نزنید تا ظاهر مربا حفظ شود.
- اجازه دهید شربت به قوام کافی برسد و سپس موز ها را اضافه کنید.
- مقدار مواد اولیه را به تناسب می توانید کم و زیاد کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای موز
مربای موز جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مربای موز را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .