
طرز تهیه “مربای سیب و زنجبیل” فوق العاده خوشمزه در خانه
کد مطلب : 75527زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربای سیب و زنجبیل” خیلی خوشمزه و مقوی است و ما قصد داریم در این مطلب طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم .
مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :
- زنجبیل تازه :500 گرم
- سیب :500 گرم
- آب :5 لیوان
- شکر :5 لیوان
- جوهر لیمو یا آبلیمو :کمی
- چوب دارچین :1 تکه
تهیه مربای سیب و زنجبیل
طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل:
ابتدا زنجبیل را رنده درشت کرده و برای 30 دقیقه با 5 لیوان آب بپزید، در این فاصله سیب را پوست گرفته و به شکل حبه قند خرد کرده و یا قالب بزنید.
بعد از نیم ساعت سیب خرد شده و شکر را به زنجبیل افزوده و اجازه دهید مواد مربا با هم پخته و غلیظ شود.
بعد از اینکه مربا به غلظت رسید جوهر لیمو یا آب لیمو را افزوده و خوب مخلوط نمایید، بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بعد از اینکه مربا کاملا خنک شد آن را داخل شیشه مناسبی بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
مربای سیب و زنجبیل مقوی و خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد مربای سیب و زنجبیل
مربای سیب و زنجبیل جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .