
برای تهیه “مربای ترب سفید” ابتدا ترب ها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده می کنیم و 4 ساعت در آب آهک قرار می دهیم و بعد 2 ساعت در آب سرد قرار داده...
مواد لازم برای مربای ترب سفید
- ترب :1 کیلو
- شکر :1 پیمانه
- گلاب :1/2 پیمانه
- آب :3 پیمانه
- آبلیمو :1 قاشق
- آب آهک :به مقدارلازم
- هل :کمی
طرز تهیه مربای ترب سفید
ترب ها را پس از شستن و تمیز کردن به شکل دلخواه برش بزنید و حدود 4 ساعت در آب آهک قرار دهید و بعد آن را کاملا بشویید.
بعد 2 ساعت در آب سرد بریزید .بعد از 2 ساعت ترب ها را در آب گرم و مقداری گلاب 5 بار بجوشانید و بعد از هر 10 دقیقه جوشیدن در آب سرد بریزید.
شکر ، هل و 3 پیمانه آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ترب ها را داخل آن بریزید تا به مدت نیم ساعت در شهد بجوشد و مربا قوام بیاید.
در آخر گلاب و آبلیمو را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه مربا خنک شد. آن را در شیشه های مورد نظر بریزید.
نکات تکمیلی در مورد مربای ترب سفید
مربای ترب سفید جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای ترب سفید را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .