
طرز تهیه و نکات درست کردن “سالاد اندونزی”
کد مطلب : 518تعداد نظرات : 4 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
مواد اولیه “سالاد اندونزی” را خرد کرده و آماده درست کردن یک سالاد معروف و معرکه شوید.
مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی
- سیب زمینی 500گرم
- گوجه فرنگی 2عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته 200 گرم
- کالباس 300 گرم
- خیار شور 300 گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
- گل کلم پخته شده 300 گرم
- هویج پخته شده 200 گرم
روش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.
مرحله دوم :کالباس ، گوجه فرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پخته را خرد کنید.
مرحله سوم : همه مواد را باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سالاد را برای 5 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد از آن سرو نمایید.
نکات مهم درباره سالاد اندونزی:
اگر تمایل داشتید میتوانید از کلم بروکلی پخته شده در این سالاد استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اندونزی
سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و
سالاد اندونزی را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .