سالاد اندونزی

طرز تهیه و نکات درست کردن “سالاد اندونزی”

کد مطلب : 518تعداد نظرات : 4 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
مواد اولیه “سالاد اندونزی” را خرد کرده و آماده درست کردن یک سالاد معروف و معرکه شوید.

مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

روش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.

مرحله دوم :کالباس ، گوجه فرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پخته را خرد کنید.

مرحله سوم : همه مواد را باهم مخلوط کنید.

مرحله چهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سالاد را برای 5 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد از آن سرو نمایید.

سالاد های خوشمزه

نکات مهم درباره سالاد اندونزی:

اگر تمایل داشتید میتوانید از کلم بروکلی پخته شده در این سالاد استفاده نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد اندونزی

سالاد اندونزی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و
سالاد اندونزی را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالاد اندونزی و آموزش کامل درست کردن سالاد اندونزی

4.1803
این مطلب مفید بود ؟655148
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک/ک
برچسب :
4 نظر به ثبت رسیده است
متین1396-04-04
عالی بود
61
فاطمه1396-04-29
چرا در مورد سس سالاد توضیحی ندادید
162
مهسا1397-06-17
تمام سالاد ها وغذا ها عالی بود
84
مهدیس1397-09-01
سلام. داخل این سالاد سبزی و گوجه نباید باشد
125
وبگردی