
سالاد ذرت و پیازچه را می توانید از قبل آماده کنید. فقط باید روی آن را پوشانده و چند ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو کردن، آن را به دمای محیط برسانید. این سالاد در 15 دقیقه آماده می شود؛ این میزان مواد برای 8 نفر کافی است.
مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه
- ذرت پخته شده (850 گرم)
- پیازچه خرد شده (3 ساقه)
- سرکه سفید (3 قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
- ترخون ریز خرد شده (1 قاشق غذاخوری)
- نمک درشت (به میزان لازم)
- فلفل آسیاب شده ( به میزان لازم)
طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه
برای درست کردن این سالاد ابتدا پیازچه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ترخون تازه را ساطوری کنید و ذرت را از قبل بپزید و بگذارید خنک شود و آب آن برود ، حالا همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید.
در آخر فلفل ، سرکه و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سالاد را داخل یخچال بگذارید .
چند ساعت قبل از سرو سالاد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت
سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .