دنده کباب با چاتنی گلابی تمشک
دنده کباب غذایی بسیار معروف و لذیذ است که نیازی به تعریف ندارد. “دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک” طعم ویژه ای می گیرد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

مواد لازم برای دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک

  • یک عدد:گلابی درشت
  • ¼ پیمانه: پیازچه خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری:پودر میخک
  • دو قاشق چایخوری: روغن گیاهی
  • یک پیمانه:تمشک
  • یک قاشق غذاخوری: سرکه قرمز
  • نصف قاشق چایخوری:ادویه مخلوط
  • ¼ قاشق چایخوری:نمک
  • ¼ قاشق چایخوری: فلفل سیاه
  • 8 تکه:دنده کباب
دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک

ابتدا دنده ها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و با نمک ، فلفل و ادویه مخلوط مزه دار کنید. سپس در منقل ذغالی و یا کباب پز کباب کرده و با چاتنی میل کنید.

برای تهیه چاتنی گلابی و پیازچه را خرد کرده و داخل تابه ای بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا گرم شود ، سپس پودر میخک و تمشک را بریزید و بگذارید حدود 3 تا 4 دقیقه با شعله کم بپزد.

  چاتنی آماده است آن را روی دنده های کبابی بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه با چاتنی

نکات تکمیلی در مورد دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک

دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دنده کباب با چاتنی گلابی و تمشک

3.33
این مطلب مفید بود ؟21
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
برچسب :
وبگردی