
طرز تهیه بسیار لذیذ و خوشمزه “کباب بختیاری در تابه”
کد مطلب : 26031تعداد نظرات : 4 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
کباب بختیاری یکی از کباب های سنتی و مشهور است،اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، می توانید با این دستور کباب بختیاری را در تابه تهیه کنید.
مواد لازم کباب بختیاری در تابه
- فیله گوساله :300 گرم
- سینه مرغ:300 گرم
- قارچ ورقه ای خرد کرده :100 گرم
- پیاز خلالی خرد کرده :2 عدد متوسط
- زیره،جوزهندی،پودرتخم گیشنیز:1 ق چایخوری
- زعفران حل کرده :یک دوم ق غذاخوری
- فلفل دلمه ای:یک عدد خلالی خرد کرده
- پیاز و جعفری خرد کرده :به مقدار لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن :3 ق غ
طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
فیله گوشت را به صورت نواری و سینه های مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.داخل تابه ای با مقداری ، روغن پیازهای خرد شده را تفت بدهید تا کمی سبک شوند. بعد گوشت را به آن اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید ،سپس مرغ های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
همه مواد را کنار هم تفت دهید تا کاملا بپزد.در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کنید و اگر از طعم غالبش خیلی خوشتان نمی آید میتوانید از مقدار کمتری استفاده کنید.
کباب آماده شده را در کنار پیاز و جعفری و نان پیتا نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری در تابه
کباب بختیاری در تابه جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب بختیاری در تابه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .