
پخت “خورش کرفس” به روش سنتی و اصیل
مواد لازم برای خورش کرفس
- کرفس پاک شده:450 گرم
- گوشت گوسفند خرد شده :100 گرم
- پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
- آبغوره :½ پیمانه (70 میلی لیتر)
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
- روغن :به اندازه کافی
طرز تهیه خورش کرفس
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس گوشت را داخل آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد به گوشت مقداری زرد چوبه اضافه کنید و مختصری به همراه گوشت تفتش دهید. 2 تا 3 لیوان آب جوش داخل قابلمه گوشت بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.
در این فاصله کرفس ها را با برگ هایش خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. در حین تفت دادن کرفس ، به آن مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد. کرفس های سرخ شده را به آن اضافه کنید.تا در کنار هم بپزند.
بعد از پخت کامل گوشت و کرفس ، رب گوجه فرنگی ، آبغوره و پیاز داغ را به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
نکته ها :
برگ های کرفس را ریز تر از خود ساقه کرفس خرد کنید.
در هنگام تفت کرفس به همراه روغن از مقداری کره هم استفاده کنید خورشت ، خوش عطر تر خواهد شد.
نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس
خورش کرفس جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .