
“حلوای پسته” فوق العاده مقوی و خوش طعم + طرز تهیه
کد مطلب : 2792زمان مطالعه : 1 دقیقه
آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
مواد لازم حلوای پسته
مواد لازم شربت
- آب:500 میلی لیتر
- شکر:500 گرم
طرز تهیه حلوای پسته
ابتدا پوست کدو و سیب زمین ها را گرفته و خرد کنید و به همراه 2 لیتر آب و مقداری نمک روی حرارت بگذارید تا پخته شود.
بعد از 30 دقیقه آن را با چرخ همه کاره یا گوشت کوب برقی له کنید.
سپس در ظرفی جداگانه آرد را تفت دهید تا به رنگ طلایی شود و بعد کره را بیافزایید
و در نهایت به مخلوط فوق افزوده و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و بعد از روی حرارت برداشته و خامه را افزوده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای پسته
حلوای پسته جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .