
طرز تهیه “حلوا سیاه” با شیره انگور و بسیار خوش عطر
کد مطلب : 78515زمان مطالعه : 1 دقیقه
“حلوا سیاه” به راحتی میتواند به عنوان یک دسر خوشمزه و یا حتی یک غذای کامل در یکی از وعده های غذایی قرار گیرد.
مواد لازم برای حلوا سیاه :
- آرد :250 گرم
- روغن مایع :150 گرم
- شیره غلیظ انگور :400 الی 450 گرم
- گلاب 2 آتیشه :50 گرم
- زعفران دم کرده :به مقدار دلخواه
- هل سائیده :یک قاشق چایخوری
حلوا سیاه خانگی بسیاز نرم و لطیف
روش تهیه حلوا سیاه :
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخلش بریزید و بگذارید تا داغ شود.
بعد آرد را کم کم به روغن داغ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود در حین تفت دادن آرد ، هل را هم به آن اضافه کنید.
بعد از تفت کامل آرد ،گلاب را داخل شیره انگور بریزید و کم کم به همراه زعفران به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا قل بخورد و سفتی مورد نظر حلوا را بدست آورد.
حلوا سیاه با شیره انگور
نکات تکمیلی در مورد حلوا سیاه
حلوا سیاه جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
حلوا سیاه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .