جوجه کباب
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها و همچنین در سر تا سر دنیا است.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “جوجه کباب” در فر را آموزش دهیم.همراه ما باشید.

 مواد لازم برای جوجه کباب در فر

  • جوجه مرغ : 750 گرم
  • آب لیموترش :  2.5 فنجان
  • زعفران :قدری
  • پاپریکا  :قدری
  • روغن زیتون  : 0.5 فنجان
  • جعفری شاخه ای  :  قدری
  • فلفل  :قدری
  • نمک  :  قدری

جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه های تکه شده را در روغن زیتون ، نمک، فلفل ، زعفران ، پودر پاپریکا و آبلیمو بخوابانید و بعد از یک ساعت به سیخ بکشید.فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی گراد روشن کنید و سیخ های کباب را در سینی فر بچینید و در فر به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت  قرار دهید.

بعد از اینکه کباب ها کمی برشته شدند حرارت فر را کم کنید و به 350 درجه برسانید تا مغز کباب ها کاملا پخته شوند.کباب پخته شده را در کنار گوجه و چند شاخه جعفری تزیین کنید.

- دقت کنید کباب ها خشک نشوند و سیخ بال و ران را زودتر از سیخ سینه ها در فر قرار دهید.

جوجه کباب در فر

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب

جوجه کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
جوجه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

جوجه کباب ، طرز تهیه کامل و خوشمزه جوجه کباب در فر

4.499
این مطلب مفید بود ؟8712
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک
برچسب :
وبگردی