
روش درست کردن “برنجک” بو داده و خوشمزه
مواد لازم برنجک
- برنج: یک پیمانه
- نمک ماسه ای : 500 گرم (نباید یددار باشد)
- روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری
برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس کنید. بعد از خیس خوردن برنج آن را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شود و بپزد . سپس آن را آبکش کنید . ولی دم ندهید. بعد برنج آبکش شده را پهن کنید تا کاملا خشک شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد
اگر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید زودتر خشک میشود ، بعد از خشک شدن برنجهای آبکش شده ،
روغن را داخل ماهیتابه یا ظرف گودی شکلی ریخته تا داغ شود.سپس نمک را داخل ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نمک داغ شود. برنج ها را داخل نمک داغ شده بریزید و هم بزنید تا پف کنند. برنجک آماده شده را در الک بریزید تا نمک آن بریزید .
نکات تکمیلی در مورد برنجک
برنجک جزو غذای کودک میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
برنجک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .