
مواد لازم برای پفک نخودچی خانگی
طرز تهیه پفک نخودچی خانگی
آرد نخود چی و برنج یا ذرت را باجوش شیرین ، بکینگ پودر ،ادویه جات دلخواه و زردچوبه مخلوط کنید و سپس الک کنید.بعد پودر پنیر و کره را اضافه کنید و با مقداری آب آنها را ورز دهید تا خمیری سفتی بدست بیاورید.
در یک قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و پفک ها در آن قوطه ور شوند.
خمیر را با رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده رنده کنید و داخل روغن بریزید تا پف کند و سرخ شود.داخل ظرفی را با حوله روغن گیر بپوشانید و بعد از سرخ شدن پفک ها آنها را داخل ظرف بریزید .
اگر بخواهید پفک های رنگی درست کنید میتوانید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با استفاده از رنگ های خوراکی یا پودر ژله ، زعفران و آب لبو مخلوط کنید.
میتوان از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کرد و خمیر را به چند بخش تقسیم نمود و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کرد و سپس در بسته یا در ظرف باهم مخلوط نمود.
زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند.
به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم میتوان مقداری که مزه را تغییر ندهد استفاده کرد .
نکات تکمیلی در مورد پفک نخودچی خانگی
پفک نخودچی خانگی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پفک نخودچی خانگی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .