
مواد لازم برای بادمجان کباب
طرز تهیه بادمجان کباب
بادمجان ها را پوست گرفته و یک برش روی آن ایجاد کنید. بعد مقداری نمک روی آنها بپاشید و یک ساعتی در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود و تلخی احتمالی آن هم گرفته شود.
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و با رب انار ،گردو ، و رب آلو مخلوط کنید . بعد به آنها ادویه ها را اضافه کنید .
بادمجانها را بشویید تا نمک اضافه آنها گرفته شود. بعد با دستمال خشک کنید .
از مواد آماده شده در داخل بادمجانها بریزید و شکم آن را پر کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس بادمجان ها را داخل قابلمه چیده و در آن را ببندید. حرارت را کم کنید تا بادمجانها به آرامی سرخ شوند.
و وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر آن را سرخ کنید.
در کنار بادمجان ها میتوانید گوجه فرنگی هم سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان کباب
بادمجان کباب جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بادمجان کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .