بادمجان پلو
“بادمجان پلو” با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و .. طبخ می شود که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید.

مواد لازم بادمجان پلو:

  •  برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو

طرز تهیه بادمجان پلو :

بادمجان ها را پوست کنید و در مقداری آب و نمک خیس دهید .

برنج را هم بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و در آن پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و گوشت را تفت دهید.

سپس برنج  خیس خورده شده را بجوشانید و آبکش کنید .

ته قابلمه ای مقداری روغن بریزید و  مقداری از برنج را کف آن بریزید و لابه لای آن گوشت ، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار دهید

و در آخر  روی برنج نصف لیوان آب و روغن بریزید تا دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد بادمجان پلو

بادمجان پلو جزو غذای محلی - قزوین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
بادمجان پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

بادمجان پلو ، طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

4.287
این مطلب مفید بود ؟7314
منبع : بخش اشپزی نمناک/ژ/ر
وبگردی