
برای درست کردن “کیک گردویی” ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
مواد لازم برای کیک گردویی با ارده و شیره انگور
پخت کیک گردویی با ارده و شیره انگور
طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و از صافی عبور دهید.
در ادامه 3 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و 4 تا 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کند. کره نرم شده و روغن را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد ارده و شیره انگور را به مواد قبلی اضافه کرده و در حدی که مخلوط شود هم بزنید.
در این مرحله وانیل را افزوده و مخلوط آرد را در چند مرحله بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در انتها یک لیوان گردو را خرد کرده و نیمی از آن را به موادتان اضافه کنید و نیم دیگر را کنار بگذارید.
خمیر بدست آمده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن را صاف کنید.
گردویی را که کنار گذاشته بودید روی خمیر بریزید و آن را به فر منتقل نمایید. کیک گردویی را برای 45 الی 60 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی
کیک گردویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .