
روشی برای خوشمزه تر درست کردن “کیک کاکائویی”
مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی
- تخم مرغ :3 عدد
- کره:سه چهارم پیمانهٔ یا 135 گرم یا 200 میلی لیتری
- آرد :2 و نیم پیمانه یا 275 گرم
- شکر :یک پیمانه و یک چهارم پیمانه یا 225 گرم
- کاکائوی تیره:3 قاشق قاشق غذاخوری یا 18 گرم
- بیکنیگ پودر :یک قاشق غذاخوری یا 12 گرم
- آب سرد :یک پیمانه یا 200 گرم
- وانیل:نصف قاشق چایخوری
- نمک :مقدار کمی
پخت کیک کاکائویی در خانه
روش پخت کیک کاکائویی:
در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .سپس داخل ظرف نسبتا بزرگی کره و شکر را با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ آن سفید و کشدار شود.
بعد زرده تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در ظرفی دیگری آرد را با بیکینگ پودر، وانیل و پودرکاکائو مخلوط کنید و به همراه آب سرد کم کم به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند.
پره های هم زن را خوب تمیز و خشک کنید .بعدسفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سفت شود و حجمش چند برابر شود.
سپس با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بصورت دورانی هم بزنید.
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع گرم کنید . قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.
بعد از زمان پخت ،کیک را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و وقتی چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.
کمی بعد از خنک شدن ،کیک را از قالب بیرون بیاورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود و بخار آن خارج شود.
کیک خنک شده را میتوانید به 2 یا 3 قسمت برش دهید و با خامه قنادی و یا فقط با پودر قند تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی
کیک کاکائویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .