
مواد لازم برای کیک عسلی
طرز تهیه کیک عسلی
ابتدا پوست دو عدد پرتقال را گرفته و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.
کاسه بزرگی بردارید و کره را داخل آن بریزید، شکر را افزوده و با کمک هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد سه عدد تخم مرغ را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید.
در ادامه بادام آسیاب شده را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس آب و پوست رنده شده پرتقال را به همراه آرد ، نمک و بکینگ پودر به مواد فوق بیافزایید.
مایه کیک را بخوبی مخلوط نموده و در قالب مورد نظر بریزید و برای 75 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک عسلی
کیک عسلی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
کیک عسلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .