
با موادی محدود و کمی دقت یکی از بهترین کوکی های خوشمزه و مقویی را که تاکنون خورده اید درست کنید. “کوکی گردوئی” را همانند بقیه کوکی ها می توانید پس از خنک شدن برای مدت زمان بیشتر در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای کوکی گردوئی
- آرد گندم :1 پیمانه
- نمک:½ قاشق چایخوری
- کره :1 پیمانه
- شکر قهوه ای :¾ پیمانه
- زرده تخم مرغ:1 عدد بزرگ
- گردوی خرد شده:2/3 پیمانه
- گردوی نصف شده :برای تزئین
پخت کوکی گردوئی
طرز تهیه کوکی گردوئی
ابتدا 3/4 پیمانه شکر قهوه ای و 1 پیمانه کره را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا یک عدد زرده تخم مرغ را افزوده و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به موادتان اضافه کنید و مجدد هم بزنید به اندازه ای هم بزنید که مواد مخلوط شوند کافی است.
در نهایت گردوی خرد شده را بریزید و و خمیر را کمی هم بزنید تا گردو همه جای آن پخش شود، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
هر بار یک قاشق از خمیر کوکی بردارید و با فاصله از هم داخل سینی بریزید سپس داخل فر بگذارید تا برای 12 تا 15 دقیقه بپزد.
کوکی گردوئی خانگی
نکات تکمیلی در مورد کوکی گردوئی
کوکی گردوئی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکی گردوئی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .