
طرز تهیه “کوکی زنجبیلی” ، یک میان وعده خوشمزه
مواد لازم برای کوکی زنجبیلی
- آرد :2 و یک چهارم فنجان
- پودر زنجبیل:2 ق چ
- جوش شیرین :1 ق چ
- پودر دارچین :سه چهارم ق چ
- ادویه پای کدو: نصف ق چ
- نمک: یک چهارم ف چ
- کره نرم:سه چهارم فنجان
- شکر سفید : 1 فنجان
- تخم مرغ :1 عدد
- آب :1 ق غ
- مولاس :یک چهارم فنجان
- شکر سفید :2 ق غ
طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی
ابتدا کاسه ای بزرگ بردارید و یک فنجان شکر و کره را داخل آن بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرمی رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب مخلوط کنید.
در ادامه آب و مولاس را هم بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
آرد، زنجبیل، جوش شیرین، دارچین و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
هر بار به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و با فاصله در سینی فر بچینید و حالت دهید.
سینی را برای 8 الی 10 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کوکی ها بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کوکی زنجبیلی
کوکی زنجبیلی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکی زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .