کوکوی پاستا
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “کوکوی پاستا” را آموزش خواهیم داد.پیشنهاد میکنیم حتما این غذا را امتحان کنید.

 مواد لازم برای کوکوی پاستا

  • پاستای ریز فرم دار:یک و یک دوم پیمانه
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • هویج :1 عدد
  • تخم مرغ :7 عدد
  • ذرت :1 پیمانه
  • پنیر پیتزا :1 پیمانه رنده شده
  • شیر:سه چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن :به میزان لازم
پخت کوکوی پاستا 

طرز تهیه کوکوی پاستا

ابتدا فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

پاستا را داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.

هویج را رنده کرده و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای  هم بزنید و با شیر مخلوط کنید.

کاسه بزرگی بردارید و پاستا ، فلفل دلمه ای ، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مواد را داخل قالب بریزید و برای 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید.

بعد از پخته شدن کوکو ها آن را در دیس مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.

 کوکوی پاستا

نکات تکمیلی در مورد کوکوی پاستا

کوکوی پاستا جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کوکوی پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوکوی پاستا ، طرز تهیه کوکوی پاستا

4.934
این مطلب مفید بود ؟331
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
برچسب : پاستا
وبگردی