کوکوی مرغ با آرد
طرز تهیه “کوکوی مرغ با آرد” که می تواند یک شام بسیار خوشمزه برای شما باشد را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.

موادلازم برای کوکوی مرغ با آرد

  • تخم مرغ :3 عدد
  • آرد گندم :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • گوشت مرغ ترجیحا سینه :200 گرم
  • زعفران آب شده :1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل قرمز :به مقدار کافی
  • (پیاز ، سیر و فلفل دلمه ) :برای طبخ مرغ
غذای ایرانی

طرز تهیه کوکوی مرغ با آرد  

داخل قابلمه ای ، گوشت مرغ را با کمی نمک ، سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای و مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و مرغ به آرامی بپزد.

بعد از اینکه مرغ پخت ، آن را صاف کنید و صبر کنید تا خنک شود. اگر استخوانی داخل گوشت مرغ بود آن را جدا کنید و مرغ را داخل غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید.

سپس تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد آرد ، مقداری نمک و فلفل قرمز  به همراه  زعفران دم کرده ، به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید

تابه ای را روی حرارت قرار دهید  و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود .

بعد به اندازه یک قاشق از مواد کوکو داخل روغن بریزید و سطحش را با پشت قاشق صاف کنید.

وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر کوکو را برگردانید و سرخ کنید.

کو کو های آماده شده را با سس تزیین کنید و در کنار سبزیجات سرو کنید.

کوکوی مرغ با آرد

نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ با آرد

کوکوی مرغ با آرد جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ با آرد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی مرغ با آرد ، طرز تهیه کوکوی مرغ با آرد

4.6166
این مطلب مفید بود ؟15313
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی