
طرز تهیه “کوکوی لوبیا سبز” تبریزی بدون گوشت
مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز تبریزی بدون گوشت
کوکوی لوبیا سبز تبریزی
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز
لوبیا سبز را در اندازه های یک سانتی متری خرد کنید. هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و به اندازه نصف لوبیا ها خرد کنید.
لوبیا را به همراه یک لیوان آب و مقداری نمک و زرد چوبه با حرارت خیلی ملایم به مدت 10 دقیقه بپزد.
بعد از ده دقیقه هویچ خرد شده را به لوبیاها ی در حال پخت اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید.
سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را به آنها اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت ، زیر مواد را خاموش کنید.صبر کنید مواد کمی سرد شوند.
کاسه ای نسبتا بزرگ انتخاب کنید و 2 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
بعد بکینگ پودر، پیاز داغ، شیر، مغز گردو ، زعفران و ادویه های لازم را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
بعد به مواد مخلوط شده ، لوبیا ، هویج و سیب زمینی پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.دقت کنید که مواد را له نکنید.
اگر مایه کوکو غلظت لازم را نداشت یک عدد تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید.
سپس مایه کوکو را به مدت 10–15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مواد با هم کاملاً مزه دار و کمی سفت شوند.
تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزیدو روی آن را کاملاً صاف کنید.
وقتی مایه کوکو خودش را گرفت درب تابه را ببندید و بگذارید با حرارت کم کاملاً مغز پخت شود و یک طرف آن طلایی شود.
بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد و طلایی شود. کوکوی لوبیا سبز شما پخته شده و میتوانید به دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
در داخل این کوکوی میتوانید سیب زمینی های خرد شده را از قبل در داخل روغن به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید.
وقتی مایه کوکو را داخل تابه ریختید و کمی که موادش سفت شد قبل از اینکه درب تابه را ببندید، سیب زمینی های سرخ شده را روی مایه کوکو بریزید و با کف کفگیر به آرامی فشار دهید تا سیب زمینی ها داخل مایه قرار بگیرند.
با این روش کوکو ظاهر زیبا تری خواهد داشت ولی در طعم کوکو تغییری ایجاد نخواهد شد.
پخت کوکوی لوبیا سبز
نکته
معمولاً ارتفاع کوکوی لوبیا سبز بسته به حجم مواد حدود 3تا4 سانتیمتر باشد.
درداخل مایه کوکو میتوانید مقداری قارچ تفت داده شده نیز بریزید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوکوی لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .